Зрителите предстои да научат какво ще е крайното решението на Алек следващата седмица в двата кулминационни епизода в сряда и четвъртък вечер от 20:00 ч. Тази седмица Алек бе подготвил специални изненади за момичетата, като ги отведе на вълнуващи приключения извън стените на имението. Заедно те посетиха приют за магарета, където дамите получиха специалната привилегия да кръстят новоспасените там животинки. След нестандартната групова среща, изпълнена с много емоции, Младенов покани Маги на индивидуално уединение.

Двамата се насладиха на романтична вечеря под звездите, но един неканен гост – магарето Марко – направи изживяването още по-магично. На следващия ден Алек отправи интересна задача към дамите на своето сърце, като ги предизвика да го открият с помощта единствено на компас и карта. Дамите тръгнаха от имението с впечатляващ „ергенобил“ в търсене на единствената вярна посока, а с отличните си шофьорски умения Надежда ги отведе към къмпинга, където бизнесменът ги очакваше с нетърпение, за да прекарат незабравима нощ под открито небе.

Смелото решение на Надежда да се измъкне от палатката на момичетата и да се сгуши в обятията на Алек обаче предизвиква вълна от недоволство сред Йоана, Маги и Валерия. Зрителите също недоволстват от разкрепостените нрави на майката.

"Не я интересувал никой... Но даже и че детето й ще гледа това предаване, достатъчно е голямо И поведението на майка си, което нито е за пример, нито е възпитателно! Горкото!", пише зрителка на Фейсбук страницата на предаването. "Синът й ще гледа ! Тъжно и жалко .Не искала детето да расте без родния му баща като нея!", гневят за почитатели на шоуто, които настояват бъвшият мъж да палавницата да си прибере наследника и да не го връща на майката: "Жалко за детенцето... Ако бях на бащата на момента щях да го взема. Към момента тази жена е със съвсем друг мъж.. Егати родителя". Други обаче поздравяват Надежда: "Любовта е битка... Печели този, който изразява себе си. Надежда е влюбена жена и просто показва открито чувствата си. Това е най-естественото нещо в любовта - да желаеш да си в прегръдките на любимия без страх, срам и други ограничения... Браво, Надежда!"