В интервю за Нова телевизия готвачката призна, че планира да отвори свой ресторант в София и вече е готова с авторското меню, достойно за звезда Мишлен. Преди да се установи за постояно у нас, тя ще отскочи за десет дни до Испания, за да се види с родителите си и да отиде на концерт на Тейлър Суифт. Никол е запалена почитателка на Суифт и даже има няколко татуировки с името и песни на изпълнителката.

"Имам две татуировки свързани с нея. После се връщам в България, защото смятам да се реализирам тук. Това ми е целта в момента. Просто искам да покажа още повече от това, което мога, и да го докажа с нещо, което го няма в България", завърши Никол.

"Записах се за предаването, защото за две години нещата ми се случиха много бързо. Завърших "Кордон Бльо", след това започнах работа в един от най-добрите ресторанти с три звезди "Мишлен" и някакси имах нужда от още по-голяма мотивация. Именно за това реших да предизвикам себе си", разкри тя мотивацията си да влезе в "Хелс кичън".

"Зрителите не успяха да видят добрата ми страна. Извън кухнята съм изключително ведър, готин човек, но облека ли си куртката се превръщам в нещо като супермен. Сложа ли си куртката, просто всичко приключва, ставам праволинеен човек и нямам право на забавление. Не можах да покажа другата ми част. Отпадането ми го дължа на това, че в рамките на една седмица си тръгнаха Симона и Царина, които ми бяха изключително близки и някакси това до някаква степен ме срина в един момент. Просто фактът, че съм единствената жена и трябваше да се боря с всички. За жалост не ми достигнаха силите, на което дължа отпадането си. Доволна съм от себе си, смятам, че посланието ми достигна до много жени, което беше главната цел", добави тя.