Напук на вайканията й, че никога не е разфасовала пиле, Гърдева се справи на шест с трите ястия от пилешко и издуха Гатьо. Той се засили към заветната награда, заканвайки се "да смачка Бони като скилидка чесън с юмрук", но шеф Виктор Ангелов безапелационно подбра за последната битка с поп фолк ветеранката бившата участничка в сватбеното риалити.

"Бони показа много подлост и наглост! Само "аз", "аз", "аз", изригна срещу певицата Гърдева. Ергенката демонстрира мощна воля за победа и силна мотивация. "Ще я размажа!", зарече се Алекс по адрес на звездната си съперница, цитирана от "България днес".

Двете не за първи път се карат публично. Гърдева изказа мнението си певицата още преди дни: "Нахална си! Викаш много, всеки път идваш и ми взимаш нещо от ръцете. Никога не питаш може ли да взема това, трябва ли ти, а просто идваш с крясъци и го дърпаш. това е нахалство!""Какво ми е нахалното, нали играем отборна битка, нали сме отбор? Кое по-точно ми е нахалното? Какво твое взех? Стига, бе! Говориш глупости, престани!", отвърна Бони.

Вчера вечерта Бони докара до екстаз пословично придирчивия и серт шеф Ангелов. "Твоята чиния е "Залез над Сините камъни"!", възкликна той. ВИП-кулинарят с маниери на фелдфебел не се сдържа и удари още една четка на гласовитката от Сливен: "Единственото, за което съжалявам, е, че не съм приготвил аз тази чиния!", добави той.