Нестандартният троен годеж, който се случва за първи път в телевизионния ефир, предизвика огромен интерес у зрителската аудитория. Според официалните пийпълметрични данни, аудиторният дял на Hell’s Kitchen сред аудиторията в активна възраст (18-59 години) е 37,7%, а по същото време втората телевизия bTV в класацията е с чувствително по-нисък резултат. Hotnews.bg припомня, че по същото време по bTV вървеше финалът на "Денсинг старс", спечелен от Неделя Щонова.

С този резултат епизодът на Hell’s Kitchen се превръща в рекордьор за сезон 6 – това е най-високо отчетената стойност от всички 37 епизода, излъчени до момента. В минутите, в които бе направено първото предложение за брак, NOVA е гледана от над 40% от разглежданата аудитория, докато втората телевизия в класацията има близо два пъти по-нисък резултат.

В дигиталните платформи епизодът на Hell's Kitchen също предизвика огромен интерес. Видео откъсите от епизода на Кухнята на Ада в TikTok, Instagram и Facebook са реализирали близо два милиона и половина гледания до момента. Публикацията с най-интересния момент от предаването вчера – предложенията за брак в Кухнята на Ада, има близо 10 хиляди реакции във Facebook. Днес от 20:00 ч. по NOVA в Hell’s Kitchen предстои финалът за звездния отбор, когато поп фолк дивата Бони и риалити звездата Александра Гърдева ще се изправят една срещу друга за последен път.