Hotnews.bg припомня, че фолкаджийката имаше здравословни проблеми и на няколко пъти отмени участия мината година. Според слуховете те се дължат на инжекциите за диабетици, с които тя възвърна перфектната си фигура след като прекара ковид и рязко напълня. Днес обаче изпълнителката е по-слаба от всякога и не крие фигурата си, като залага на все по-секси тоалети.

Една от първите колежки, която се отчете с поздравления, бе Преслава. Враждата между двете стана легендарна, но днес те поддържат нормални професионални отношения. Преси също желае здраве, докато далеч по-многословни са Тони Стотаро, на чиито концерт преди дни Галена стана най-коментираната участничка: "Гордея се, че те познавам, честит рожден ден, здрава и щастлива бъде", пише Стораро на шльокавица, за да потвърди слуховете, че не знае български. Николета Лозанова пък й пожелава да не губи купонджийския си дух, докато Есил Дюран набляга на пожеланията за големи сцени.

Фенове на Галена зад океана пък разкриха, че на централния площад в Ню Йорк "Таймс скуеър" също е била излъчена честитка за празника на нашенката. Видеата, които се показват на огромен екран на една от сградите на пъпа на Голямата ябълка, са платени и за никой състоятелен не е проблем да го видят милионите туристи, окупирали центъра.