Актьорът качи снимка с роза на разхвърляно легло и така даде повод за слухове, че може той да търси мома в риалити предаването. Буков е кадър на bTV още от времето на сериала "Татковци", а в момента го гледаме като водещ на класацията топ 10 за шоуто "Животът по действителен начин", така че има всички шансове да влезе и в друго предаване на същата телевизия след участието в "Денсинг старс". Истината е, че Буков бе спряган за Ерген още миналата година. Редом до неговото име, спекулациите наредиха и тези на турската звезда Илхан Шен, който е с българки произход, риалити звездата Петър Петров, както и поп фолк певецът Меди.

В края на краищата главната роля в най-коментираното предаване отиде при Алек, който разочарова цяла България. Сега Буков притопля манджата, но реакцията на феновете му не е изненадваща.

"Кой ще е следващият?", попита Буков, който сложи и емотиконка на череп. Това подсказва, че Буков всъщност се шегува и няма да бъде част от следващия сезон на предаването. Актьорът редовно ползва социалните си мрежи, за да коментира шоуто и освен това има половинка до себе си.