Тя участва в подкаста NAYcast, а до нея на дивана, за морална подкрепа бе и психоложката й. Тя е нейната най-силна опора в трудни моменти, включително и при изненадващата раздяла с богаташа Любо Захаринов. „Преди две години и половина периодът ми беше много тежък. Трябваше да взимам много решения“, обяснява изпълнителка, като хвали психоложката си, че й е помогнала да направи правилния избор. Тя говори за период, в който с бившата си половинка – Любо започнаха своята голяма любов, която стартира толкова бързо, колкото и приключи.

Двамата поддържаха връзка от 2021 година на приливи и отливи, като дори се разделиха заради изневяра на богаташа, който е разведен с две деца. Изневяра е и истинската причина за разлъката с фолкаджийката, колкото и тя да се опитва да го изкара мамино синче, което не печели достатъчно. Захаринов обаче има сериозни доходи и е търсен от всички родни златотърсачки, припомня Hotnews.bg.

„Бащата на детето ми ме правеше принцеса. Той ми даваше всичко, аз бях малка и харесвах материалните неща, а той точно това ми даваше", споделя Анелия за Коко Динев. Раздялата им била различните морални ценности. Бащата на единствената наследница на певицата Ивон има още две деца от бившата си Емилия, а през 2019 година стана баща за четвърти път. „Мъжете в живота ми са ми казвали, че съм скучна. За това, че не пия, не пуша, лягам си рано", открито разкри изпълнителката.

Анелия ни крие, че мъжа до нея трябва да й помага финансово и да й дава, това което заслужава.