Hotnews.bg припомня, че през 2014 година тя, заедно с Хасан и Ибрахим, завоюва второ място на детския песенен конкурс с изпълнението си на песента „Планета на децата“. Гласуването на зрителите от държавите-членки на „Евровизия“ отреди първото място на Италия. Тогава тя беше едва на 10 години и излезе на сцената болна. Сега младата дама, която завърши преди година музикално училище, иска отново да пее на "Евровизия".

"Искам отново да се явя на "Евровизия". Това ми е на преден план в главата и се надявам да покорим още върхове, главно с история и послание. Ще се радвам да сме отново заедно с Хасан и Ибрахим", каза тя в интервю за bTV. България обаче вече няколко години не участва на конкурса заради липса на средства.

Крисия издаде нова песен след години мълчание. "Нежност" показва Крисия в нова светлина. "Смятам, че всеки трябва да има такива паузи в живота си, без значение в каква ситуация се намира. Това е нещото, което ни помага да се преоткрием. Ние сме души в тела, които просто бягаме от тялото си за малко и намираме нашите си места. Сега преоткривам себе си с новата си музика".

"На мен целта ми никога не е била да бъда известна и постоянна в това, което правя. Целта ми е да оставя история и послания. Без значение кога и по какъв начин. Предпочитам да си поема въздух, отколкото да продължа и да притискам себе си - категорична е младата певица. - През тези години се научих на едно от най-важните неща - търпението. Споменавам доста често значението на тази дума. Търпението е много трудна част в нас, особено, когато егото се обажда по телефона и казва, че не трябва да постъпвам по определени начини. Аз в тези години на пауза си дадох изцяло свободата, да усетя какво е да бъда търпелив човек и от нищото, да изровя нещо", разказа още Крисия.