От публикуваните от певицата снимки се вижда, че почивката й е била в един от най-луксозните комплекси в Халкидики, където нощувките варират от 2000 за апартамент и стигат до 8000 лева в разгара на лятотото за наемането на вила, видя HotNews. От публикации в Инстаграм става ясно, че изпълнителката с международна слава е отмаряла във вила в петзвездния Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, като проверката ни установи, че цената за наемането й в момента е 6 бона на вечер за двама души. В разгара на летния сезон нощувката в президентския лукс стига дори до 20 000 лв. за компании от повече хора.

Блондинката привлече вниманието с атрактивни снимки по бански, а тена, който е успяла да направи е завиден. На един от кадрите се подразбира и това, че певицата се е отдала на йога занимания по време на почивката си.

Със сигурност другата любопитна подробност, която обаче не знаем е, с кого Андреа е споделяла времето си в луксозния курорт. От известно време насам клюката я обвързва с турската кино звезда Емре Озмен, но дали актьора е бил с нея по време на ваканцията й, в социалната мрежа на певицата няма индикация, тъй като е предпочела да не показва повече от интимния си свят. Затова пък цитат на английски открехва за вълненията й в момента, които категорично са на вълна отдих и спокойствие - просто лежи на плажа и се забавлява.

She leads a lonely life / When she woke up late in the morning light / And the day had just begun / She opened up her eyes and thought “Oh, what a morning” / It’s not a day for work / It’s a day for catching tan / Just lying on the beach and having fun / She’s going to get you

Неотдавна Андреа се завърна от воаяж в Турция, а дни преди Гърция е посетила Румъния по повод музикални проекти, издават запознати.