Ерген номер две и победителката във формата вече не се следват в социалните мрежи, както беше съвсем доскоро. В същото време Валерия сподели, че в момента преживява изключително труден за себе си период. Скоро Виктория, която е известна защитничка на животните, е имала рожден ден и по този повод е решила да отиде в Гърция, за да си почине.

"Няколко дни преди рождения ми ден стана ясно, че заминаваме за Гърция, да си почина от цялата лудница и да събера сили, за да се справя с ужасния период, който настъпи в живота ми толкова неочаквано", обяснява ергенката.

Каква точно е драмата, не е ясно. Ясно е, че Валерия е в Гърция със свои близки. В поста няма нито дума за ерген номер две. Самият Евгени също е в Гърция, но вероятно на друго място. Двамата с доскорошната му изгора нямат общи снимки от южната ни съседка. Вместо това Валерия се снима пред тортата за рождения си ден със своя приятелка, участничка в "Ергенът".

"Накрая тъкмо събрахме багажа, за да се прибираме, и се появи още една неочаквана изненада - моето любимо момиче Айлин, с розова торта и пееща happy birthday. Разходихме се, вечеряхме и се смяхме, както само ние можем", споделя победителката на романтичното риалити.

Евгени и Валерия минават за единствената двойка, която май се събра в шоуто. Първият ерген Виктор много бързо би шута на избраницата си, която, както се разбра, е посочил по задължение, а последният участник в шоуто Алек така и не обяви победителка, а избяга на финала.За разлика от тях Евгени и Виктория твърдяха, че наистина се обичат и са заедно. Двамата се появяваха в една компания заедно и определено изглеждаха като двойка. Въпреки това на няколко пъти се появиха информации, че двамата не са заедно. Сега по всичко изглежда, че това е самата истина, пише "България днес".