Инфлуенсърката, която ще дари Иво Карамански с първи наследник, без залята от мощен хейт още преди официално да покаже бременно кормче. Тя беше заявила, че ще почака с ново хлапе поне четири години, за да даде време на трите си деца да пораснат, но явно любовта й към Иво е била по-силна от разума. Hotnews.bg първи съобщи за връзката на Антоанет и Иво, които са заедно от три години. Пепе има три деца: две дъщерии- София и Сиена, от първия си брак с Филип от Финдландия, за който твърди, че бил наркоман. Синът Матиас е от предишната й връзка с Филип от България, известен като Филяка. Самият Иво признава, че първата му среща с Антоанет е любов от пръв поглед. По това време той е на 16, а тя – на 24.

Сега Антоанет реши да покаже, че не се впечатлява от подмятанията за разликата във възрастта и бърозото забременяване. "Често се сблъсквам с въпроса ‘Не ти ли влияе хорското мнение?’. Ще кажа само това: ‘Хората’ изразяват собствената си истина, не твоята.

Те не са в обувките ми, те не ме познават. Въпросът е обаче да знаеш кой си и защо си избрал пътя, по който си поел. Оттам насетне… колкото хора, толкова различни възгледи и мнения", лаконично коментира Пепе, която показва толкова голям корем, който не оставя съмнение, че раждането е въпрос на седмици.