Досега най-разпознаваем в тази роля бе Лео Бианки, но вече във врата му диша Ханес Перфлер. За него се заговори преди повече десет години покрай връзката му с певицата Мариана Попова, с която имат дъщеря. Той може да се похвали със сериозна подготовка в туризма, ресторантьорството, спорта и модата. Разговарял е за живота на чаша вино със звезди като Джон Траволта, Джордж Клуни и Хю Грант, а в момента върти ресторант в центъра на София. Предаването му “Опитай света с Ханес”, което тръгна без официално обявление от БНТ, се върти от средата на май. Водещият му няма нищо общо с външния си вид преди десетилетие, когато бе до Попова.

Подстригал е дългата до раменете си коса, пуснал е брада и е свалил няколко излишни килограма. Ханес идва у нас по покана на бизнесмен, с който се запознава в скъпарския курорт Сент Мориц, където работи по онова време. Става консултант на избата в Поморие, но решението да заживее у нас взима заради любовта с певицата.

„Нещата между нас се развиха толкова бързо, че нямахме време да се опознаем“, споделяла е от своя страна Попова.

Двамата се сгодиха през 2012 г. във „ВИП Брадър“, но до сватба така и не се стигна. С времето разбрали, че са твърде различни във всяко отношение и не могат да продължат заедно. За това и се разделили. Общата дъщеря на новия водещ и певицата Мария-Магдалена ще стане на 15 години през декември. Родителите поделят грижите за нея поравно. Момичето кара сърф и ски и обича да плува. Освен това е доста общителна и обича и да готви с татко си в кухнята. Даже дава съвети за приготвяне на хубава паста на роднини и приятели. Ханес също има човек до себе си-бизнесдама, която му е колежка, пише "Минаха години".