"Нямам никакво търпение да се преместим. Ето ме и мен дни преди да вляза в 9-ия месец", е написала инфлуенсърката към кадъра, на който е заснела отражението си в стъклото на балконска врата, вероятно кътче от новия дом на многодетното семейство, пише Woman.bg.

От думите ѝ става ясно, че буквално след броени дни тя ще влезе в сюблимния месец, когато с Карамански ще посрещнат на бял свят общата си рожба и ще се преместят в по-голямо жилище.Припомняме, че Иво и Ети се сгодиха преди месец, след като 26-годишният младеж падна на колене с прекрасен пръстен, искайки ръката на 8 години по-голямата от него Антоанет Пепе - създателка на блог за мода, лайфстайл и здравословен начин на живот.

Междувременно в Инстаграм профила на Пепе се появи друго сладко видео, на което бъдещият баща целува бременната си възлюбена по коремчето.Клипчето е придружено с текст на английски, в който се казва, че един баща не може да бъде принуден да има силна връзка с детето си. А от видеото става ясно, че Иво определено е влюбен в наследника си.

"Да, не можеш да насилиш бащата на детето ти да има силна връзка с него, особено преди да се роди. Но пък можеш да го насочиш, защото, докато ние, майките, свикваме 9 месеца с мъничето в корема ни, таткото често остава в сянка, дори може да се почувства изолиран и пренебрегнат", пише Пепе към видеото, като по-нататък дава своите препоръки за засилване на връзката баща-дете.Това ще е четвъртото дете за Антоанет и първо за Иво. Пепе има три деца – две дъщери, София и Сиена, от първия си брак, и син Матиас от предишната си връзка.