Огнената брюнетка, която хич не си поплюва, грабва едно паве и в 2 ч. през нощта прави на сол возилото на графичния дизайнер Веселин Цолов. За фамозната случка през смях разказват двамата влюбени, които все още са заедно след драматичната ситуация.

"Тя изпочупи цялата кола! Беше се порязала и написа с кръв някакви думи на предния капак на колата, която беше бяла. Нямах здрав прозорец, здрав таван, странични врати, преден и заден капак. Всичко, което можеше да бъде докоснато от павето", споделя злощастното гадже на Разсолков, а Стефани добавя: "Аз съм се качила отгоре на колата, на тавана и с павето удрям ли, удрям.

Оттам минава някакъв човек с джип и той вижда как жена чупи кола. Намаля, тръгва да слиза и аз оттам: "Ей, ще изневеряваш ли?". Човекът махна с ръка и викна: "Аха!", качи се в колата и си тръгна."Стефани е една от най-популярните нашенки в сексплатформата "Онлли фенс" и твърди, че изкарва по $20 000 на месец.

Преди повече от година изтече близо двеминутен клип, в който Разсолков се отдава на задна прашка на неидентифициран мъж с официален костюм, като партньорът на моделката достига кулминация върху татуираното й дупе.Дали това е препатилият Веселин, или щастливецът е друг мъжага, не става ясно, пише България Днес.