Водещият показа най-сетне няколко снимки от празика на Димитър Рачков-младши за завършването. Вталените Герасим Георгиев-Геро и Мария Илиева обаче привлякоха повече вниманието на следовниците на Рачков, отколкото абитуриента. На партито освен водещия на "Скрита самоличност" и певицата бяха още Христо Стоичков, Любо Киров, както и вторият баща на Рачков-младши Евтим Милошев, който е министър на туризма.

"Защо Геро се е стопил така. Преди беше по-симпатичен?", чуди се последовател на Геро. "Може би защото не иска да хване диабет и други болести. Да си дебел не е ок! Браво на него", коментира друг. По-наблюдателните пък веднага обръщат внимание и на новата фигура на Мария Илиева, която пя за Димитър Рачков-младши.

Маги Халваджиян, Гала, Софи Маринова, Рафи също бяха на партито. В интервю наскоро бащата призна, че единственият му наследник минал през период, в който искал да стане актьор. Припомняме, че Рачков-младши изигра хлапето Коко в сериала „Откраднат живот”, на който майка му бе сценаристка, а вторият му баща Евтим Милошев-продуцент. Във филма участва и полубратът на Рачков-младши Петър, дете на Апостолова и Милошев, припомня Hotnews.bg.

Явно тогава младежът е залитнал към професията на татко си, макар да завърши едно от най-скъпите езикови училища в България. „Казах му- изборът си е твой”, обясни бащата.