В изключителната игра на Теньо се включиха изпълнител, акробат шампион, дентален асистент, фен на „Ботев” Враца, оператор, PR експерт, бизнес анализатор, стюард/стюардеса. Операторът се оказа част от екипа на предаването, в което освен напрежение, лъскаво студио и малко хумор, явно липсват и участници, щом човекът вместо да седи зад камерата, бе курдисан пред нея като част от скритите самоличности, видя само Hotnews.bg

Сомелиерът Теньо без колебание позна какво работи оператора пред него, както и всички останали участници, като последна остана денталната асистентка. Забележителна интуиция му донесе капитал от 50 000 лв. в първата част на играта, но във втората той изгуби всичко и си тръгна с 0 лева.

Не е много честно, щом е познал всички в първи кръг, трябва да има някаква награда, недоволства зрител. „Много добре игра наистина, но накрая заради притеснението може би не успя да познае”, оправдава Теньо друг зрител.

През първия сезон на предаването, който явно ще си остане и последен, близо двадесет участници тестваха своята интуиция, наблюдателност и логическо мислене в опит да спечелят голямата награда от 100 000 лв. Тя обаче се оказа мираж за всички. Продуцент на шоуто е Маги Халваджиян, Герасим Георгиев-Геро е воде.