След като вече се появиха няколко скандала заради дублиране на песен, музика или текст, този път такова дублиране стана между певиците Галена и Анелия. Наблюдават се еднакви идеи откъм видеоклипове, като замесените певици пуснаха идеите си в един и същи ден. Не е ясно коя от коя е взела идеята, но видимо се забелязва, че и двете снимали на едно и също място, като и идеята на сюжета също е подобна, пише "Телеграф".

Песните са на Галена "Жалко", която е част от новия албум на певицата след като гръмна с девет песни в един ден, а Анелия изкара нейната "Съжалявам", за която се заговори, че е посветена на вече бившия ѝ годеник.Двете са снимали с различен режисьор видеоклиповете си, като не става ясно коя първа е снимала, но вероятно това е Галена, тъй като тя подготвя албума с новите песни от доста дълго време.

Както Hotnews.bg писа, Галена се появи с абсолютно еднаква визия с Алисия преди няколко месеца в социалните мрежи. Явно двете продължават да се копират не само с прически, но и с товчество.