Това се случи на дългия, 160-метров червен килим на най-бляскавото модно събитие в Бургас – Burgas Summer Trends, където красавицата с нестихващ чар закри луксозното ревю в шикозна рокля на DK „Kareni“. Тоалетите на дизайнерската къща бяха кулминацията на събитието пред „5-звездния Гранд Хотел и СПА „Приморец“ и бяха представени от топ моделите на МА „Интер Моделс-Бургас“. Водещи на Burgas Summer Trends бяха стендъп комикът и верен приятел на „Интер Моделс“ Венсан Петров и чаровната носителка на короната „Мис България“ Теодора Мудева.

Сред ВИП гостите бяха бившият зам.-министър на икономиката и индустрията и депутат в 50-то Народно събрание Ивайло Шотев, зам.-кметът на община Бургас Манол Тодоров, г-жа Ирина Папазова от МА „Интер Моделс“, популярният топ модел Наталия Гуркова, която показа актуалните летни тоалети от своя бранд, чаровната бизнес дама Елена Кристиано и др. За бляскавата визия на моделите се погрижиха професионалните екипи фризьори и гримьорите.

За настроението на присъстващите под звездите в Морската градина се погрижиха и бургаският глас Стефан Илчев, а вокалите на NELLITA и Веселина Воа отново влязоха в колаборация за новото им парче „Рада“, звучащо за първи път именно на Burgas Summer Trends. С две поредни издания Burgas Summer Trends успешно се превръща в едно от най-класните и изискани събития в Бургас през лятото. Ревюто, е създадено от популярният ивент мениджър и организатор на модни събития и конкурси г-жа Ваня Маринова и неизменно се превръща в емблема за светския облик на Бургас.