Начален старт на скандала даде 37-годишният Джордан, който обяви Азис за изключително високомерна личност и го помоли да слезе на земята докато е време. Интригата бе подкладена от репортерката Ивка Бейби, която по принцип се води много близка приятелка на Азис. Въпреки това, тя не се поколеба да даде гласност на скандала.

"Високомерието обаче нужно ли е?", попита Джордан репортерката, а той заяви: "В рамките на нормалното трябва да е. Но ако прескочиш границата, както някои хора я прескачат и се определят дори като богове, това вече не мога да го приема. Моите уважения, но моля ви слезте на земята! Само Бог може да те свали на земята и повярвайте намира най-добрия момент да го направи."

Макар Джордан да не назова името на 46-годишния Азис, то за всички беше повече от ясно, че стрелите му са насочени точно към кралят на попфолка. "Тук иде реч за Азис и съм съгласна с Джордан", отсякоха в коментарите фенове на лекия жанр. "Голяма евала на Джордан", подкрепиха думите му и други. Рядко срещан популярен човек, толкова възпитан и естествен, похвалиха още изпълнителя.