Кадърът от професионална фотосесия е правен преди години. Актьорът често показва плът в социалните мрежи, но защо е решил да изтрие точно тази снимка часове, след като сам я показа, остава загадка. Той е готов с автобиографичната си книга, която ще излезе по книжарницата без да има официално представяне. „Скоро ще излезе едно обобщение на половината ми живот, който вече е спомен. Това е лека забавна загрявка. Какво ли не съм снимал едно време, от което ми става смешно.

Много нелепости виждам, наистина все едно някой ми е подменил мозъка. Времето ни променя до неузнаваемост“, написа в Инстаграм 45-годишният актьор и публикува 10 свои професионални снимки, за които е позирал през годините. Скоро след това обаче остана само една снимка, на която Карамазов е добре облечен. Hotnews.bg обаче показва друга гола снимка на актьора, който за последно гледахме като Филип Чанов в "Дяволското гърло".

Името на автобиографията на Карамазов е „Мина половин живот“. „Ще издам първата си книга. Много неща се случиха в последните 9 месеца около нея, но скоро ще е факт. Засега толкова. Корицата е много важна. Тук сме над 27 000 и това е голяма извадка на хора и вкусове. Моля ви да ми помогнете.

Ще пусна 3 корици на книгата, между които се чудя. Тази, която събере най-много сърца, тя ще е. Моля, покажете я на приятели и хората до вас. Колкото повече гласувате, толкова по-категоричен ще е изборът. После ще мисля как да ви благодаря“, сподели тогава Карамазов.