В събота сутринта той е забелязан от бургазлии, които го помислили за клошар и изобщо не подозирали, че това е едно от актуалните имена в българския шоубизнес. Няколко таксиметрови шофьори са отказали да го качат вечерта, защото изглеждал много пиян. Заради отказа той заспал на една от уличните пейки в центъра на морския град. Сайтът Uniconbg.com публикува видео, изпратено от читател, на което се вижда как парамедици, извикани от минувачите, се опитват да окажат помощ на Явор.

На няколко пъти той бе залавян от полицията заради дрога и насилие. Най-скандалният случай бе от Банско, когато Бахаров шофираше под въздействието на наркотици през 2020 година. Въпреки че на първа инстанция съдът в Разлог го осъди ефективно, на втора инстанция той получи условна присъда, припомня Hotnews.bg. През декември 2022 година Бахаров отново бе отведен в Четвърто реайонно в София заради марихуана и това бе последната му публична издънка преди случката в Бургас.

Предната вечер - в петък, красавецът направи невероятна роля в Летния театър на Бургас, като един от главните герои във френската постановка "Отчаяни съпрузи". Бургазлии коментират под видеото, че и те са видели напълно неадекватния Бахаров да обикяла из града по чорапи.

Hotnews.bg припомня, че преди няколко седмици приятелката му Рая Пеева обяви, че е готова да му роди дете и двамата са изяли твръде много сол, затова сега е време за захарта. „Явор е много чувствителен човек, домошар, добър човек, когото много обичам.Ако обичаш, не можеш да изоставиш човека в тежък момент. Вярвам му, простих му”, каза Пеева.