Родната знаменитост направи съпоставка относно това да си гей в България и също така да имаш топките да си признаеш това навреме. За него е странно, че бившия пилот от Формула 1 е избрал да разкрие сексуалността си в напреднала възраст, а не по-рано.

Ето какво написа Азис в социалната мрежа: "49 години лъже и си играе на семейство и сега, когато е "безопасно", не че там, където е неговия свят и живот това щеше да е драма. Станал баба вече и видите ли какъв герой, каква смелост и всякакви глупости. Ела живей в Бг и признай! Това ще е героизъм! Там от където идваш ти, това е равно на "добър ден". А синът му ще го подкрепя, разбира се. Иначе няма да види и цент от наследството! Да не е гъз?!"

dBDK4zN.md.jpg

Преди ден бившият пилот от Формула 1 Ралф Шумахер, по-малък брат на седемкратния световен шампион Михаел Шумахер, обяви, че има връзка от с човек от същия пол. "Най-красивото нещо в живота е, когато имаш правилния партньор до себе си, с когото можеш да споделиш всичко", написа германецът под снимка в Инстаграм. На фотографията присъстват Ралф Шумахер и друг мъж, прегърнати един друг, гледайки залез над океана.