Голяма част от последователите й я разкритикуваха за цените на дрехите, които продава. Одеждите й струват по 200-300 лева, а са предимно изрязани роклички и гащеризони. Парцалките са доста скъпи и това породи недоволство сред почитателите й, които открито й написаха, че е сложила огромна надценка.

„Който не разбра от предприемачество – да не се обажда. Вървете се образовайте първо” – избухна рускинята и така възмути голяма част от последователите си.

Миналата година първата победителка в "Ергенът" поиска 499 лева, за да бъде в компанията на паралията за брънч. Най-скъпо-цели три бона излизаше цяло денонощие с победителката в "Хелс кичън" и "Ергенът", като цената включва отсядане в луксозен хотел, СПА, разговори за инфлуенсърство, храна. Тук обаче само един щастливец ще може да се наслаждава на компанията на рускинята, за разлика от обяда. След възмущението от високите цени рускинята обясни, че просто си е направила реклама и изтегли офертите.

В края на миналата година инфлуенсърката се похвали, че си е купила нов апартамент, но без да тегли и стотинка кредит. Тя е заработила парите само от публикации в социалните мрежи и курсове, които се харчат като топъл хляб. Красавицата се похвали, че имотът е по-голям от предишния й, който й беше подарък от родителите и е около 50 кв. м. Най-вероятно новият дом на Капитонова е поне 80-90 кв. м, а може би и по-голям. Това означава, че тя е дала поне 250 000 евро за недвижимото имущество.

Колкото и да обяснява, че изкарва сериозни суми като инфлуенсър, истина е, че рускинята разчита на богаташа, с когото живее, припомня Hotnews.bg.