Става въпрос за изпълнителя от Босна и Херцеговина Емил Джулович, който е у нас по повод свой концерт. По време на престоя си, той е успял да се срещне и запознае с родния фолк славей Азис, който на свой ред побърза да изтъкне това.

"Намерих нов приятел. Имаш невероятен глас и душа. За мен беше удоволствие да те срещна и да те имам за нов брат", изтъква костинбродската звезда, която припява небезизвестното си парче "Не сме безгрешни", но вместо дуетната си половинка Глория, на нейно място извива глас колегата му Джулович на родния си език. Срещата между Азис и Емил обаче е още по-специална и поради причината, че двамата са родени на една и съща дата - 7 март, което ги прави астрални близнаци. Все пак разликата по между им е цели 10 години. Тази година родният изпълнител чукна 46, а колегата му 36.

Босненецът също върна жеста на милите думи от Азис. "Благодаря ви от сърце за хубавите думи. Беше удоволствие да пея с уникален изпълнител като теб и както казваш: Господ ме удостои да срещна още един брат и приятел", пише в Инстаграм Емил Джулович. Под публикацията се разписа и Глория, която поздрави и двамата кратко и ясно: "Топ сте!" Фенка на Азис пък прояви чувство за хумор: "Таман се зарадвах, че сте с Кристиян Шкварек на маса, но бил друг колега."