Изпълнителят на "Хабиби" публикуваа видео, в което демонстрира колко е мързелив на тема фитнес. Накратко той показа как му се налага да ходи да спортува, но не му е най-любимото занимание.

"Хайде с мен на тренировка! Вече съм се запътил към фитнеса, не че много ми се ходи. Започвам леко по-леко, да влизам във форма... Добре, че е студено тук вътре... Изморително си е, не мога да кажа, че ми е едно от най-любимите неща, но няма начин. Гледам с по-лесните упражнения да мина, но май няма да стане", избълва на един дъх Азис докато тренира на уредите в спортанта зала.

Това, което възмути и погнуси аудиторията обаче е начина, по който фолкаджията тренира, а именно гол до кръста, без тениска или потник върху себе си. По този начин телесищата му се отъркват по всички кожени гарнитури на уредите и за всеки следващ, който тренира след него, ще се наложи да "попива" потта, която се е ляла от костинбродския славей по време на тренировката.

dzTmXII.md.jpg

Ако на Азис толкова му се е искало да тренира гол в спортната зала, то най-елементарното нещо е да слага кърпа на всеки уред, който ползва. По този начин ще избегне всякакви свои потни отпечатъци по оборудването.