Не разбрахме защо точно си тръгва. Аз ще помисля, ще предложа проект за предаване, но ако не се срещнем с ръководството, също може да си тръгна". Това споделя продуцентът на шоуто Георги Тошев, който е убеден, че Деси Стоянова няма за дълго да остане без работа и ефир, въпреки че самата тя заяви, че пренасочва вниманието си към малко по-различна сфера оттук нататък. "Защото тя е журналист с качества и един от малкото останали журналисти със стандарти в ефир", допълва продуцентът. Тошев си припомня за времето преди 12 години, когато взел Деси

"Тогава никой не вярваше, че ще се получи. Самата тя не вярваше, телевизията не вярваше, а стана великолепен водещ, защото беше много добър журналист новинар. Не беше лесно в началото, но беше много резултатно дълги години", разказва Тошев. "Няма нищо вярно в твърдението, че Деси Стоянова ще започне да работи с Ани Цолова и да води ораторски семинари. От няколко години Деси самостоятелно провежда свои на тема "Бъди гласът, който се отличава" и жъне успехи с тях" - разкрива Тошев.

Той си спомня как веднъж, преди години, присъствал на семинар на Деси Стоянова пред публика в голямата зала в столицата. "Прави го с лекота, жъне голям успех пред голяма аудитория. Но фокусът й е прекалено различен от семинарите, които Ани Цолова прави. Ани прави своите с оператора Благой Момчилов, понякога кани Дарина Сарелска, пак наш колега от телевизията или Миролюба Бенатова, но фокусът на лекционните дейности на Деси е много по-различен", убеден е Георги Тошев.