Сега, след като преминаха прага на 60-те, те се чувстват още по-комфортно да вадят бомбастични изказвания, да раздават трудно спечелена мъдрост и да спорят кой е имал по-добър филм. Съвсем наскоро те застанаха рамо до рамо и дадоха интервю за британското издание на GQ, където споделиха интересни неща от живота си – любов, приятелство, работа, Холивуд. Пит и Клуни са повече от братя и определено изглеждат страхотно, въпреки годините. А фотосесията им, която изданието публикува, буквално разбуни духовете сред по-нежната част от човечеството. Леле, вижте ги само колко са секси, нищо че превалят 60-те.

С фотосесията Брад и Джордж промотират новия си филм "Вълци единаци"- поредната лента, в която двамата близки приятели си партнират на екрана. Новата екшън комедия на Columbia Pictures и Apple Original Films трябва да излезе през септември. В интервюто Клуни разкрива, че е "малко подразнен" от режисьора Куентин Тарантино, който е говорил "гадни неща" за кариерата му. Двамата са работили заедно в лентата "От здрач до зори", където играят братя. Самият Брад приема негодуванието на Клуни за много забавно.

Брад сподели, че Джордж е от хората, които най-добре го разбират, добавяйки, че му се обажда в "многобройни случаи", когато се сблъска с трудности в живота си. Защото той винаги е насреща му и го разбира. Пит сам избрал френския си замък, за който се съди с бившата си Анджелина Джоли, като място на фотосесията.