Синът на Катерина Евро и бившата манекенка пазеха в тайна мястото, където ще си кажат "да", като само уточняваха, че то ще малко и уютно. Чоева побърза още в четвъртък да покаже известната винарна, с която тя работи не само като рекламно лице, но и като маркетинг директор на списание. Шатото се намира в Розовата долина и през летния седон е любимо място за сватби.

Мястото се слави като едно най-скъпите за церемонии в цялата страна, но със сигурност Чоева няма да се бръкне дълбоко, защото го рекламира активно. Иначе настаняването на гостите, което задължително трябва да е във винарната, както и кувертът в по-обикновения ресторант излизат над 10 бона за около 60 души, колкото ще бъдат на сватата според думите на младоженците. За Кадиев това е сума, която със сигурност ще му бърка в очите дълго време.

Въпреки солените цени, за шатото свободни места за месеци напред няма. Август е най-натоварения месец, но дори през зимата има желаещи да се бракосъчетаят сред лозята на открито и да танцуват край басейна.