31-годишната красавица е романтично обвързана с 60-годишния холивудски ас от края на 2022 г. Но Брад не е първият актьор, с когото тя е излизала. Месеци преди началото на романса си със звездата от "Боен клуб" Инес се раздели с актьора от "Дневниците на вампира" Пол Уесли.Инес и Пол, който сега е на 42 години, се ожениха на скромна церемония през 2019 г. и успяха да запазят краткия си брачен живот далеч от светлините на прожекторите. През септември 2022 г. близък до двойката разкри в медийното пространство, че са се разделили от няколко месеца. Разводът им беше финализиран по-рано тази година, пише Woman.bg.

Инес де Рамон е родена в Ню Джърси. Завършва университета в Женева през 2013 г. с бакалавърска степен по бизнес администрация.В нейния LinkedIn от 2020 г. е отбелязано, че е търговски директор в компанията Anita Ko Jewelry, сред чиито клиенти са знаменитости като Кортни Кардашиян и Хейли Бийбър.Брюнетката има силно присъствие в бижутерската индустрия - тя е работела и за други марки от сферата на скъпоценните украшения и мода като дизайнер на бижута, сред които Christie's и de Grisogono.Инес е и полиглот, тъй като говори английски, испански, френски и немски. Известна е и с интереса си към уелнес, тъй като е сертифициран здравен треньор по интегративно хранене.

Публично за първи път в компанията на Брад Пит красавицата бе забелязана на концерт на Боно в Лос Анджелис през ноември 2022 г. Де Рамон се мести да живее с Брад в Лос Анджелис през февруари тази година и оттогава двамата са неразделни. Това е първата сериозна връзка на Пит след развода му с Анджелина Джоли.