До Гала всяка делнична сутрин ще седи вече Лора Капустина-инфлуенсър, позната като финалистка на "Мастършеф" преди пет години. Тогава 26-годишното момиче привлече вниманието на милионите зрители с красотата си и неоспоримия талант в кулинарията, които я изведоха до големия финал на тв предаванато. Тя влезе на високи токчета и с изкусителните си профитероли даде очарователен старт на новия сезон. С участието си тя доказа, че дамите могат да бъдат женствени и красиви, дори когато са в кухнята.

Лора е родом от Варна. Израснала е в Аксаково, но заради любовта си с приятеля си Иван живееше в Добрич. Днес от него няма следа в живота на Лора, която стана столичанка. Брюнетката е категорична, че днес най-голямо място в ежедневието й заемат грижите за кучето й-малка булонка. За мястото на Ромина Тасевска, която остава лице на „Съдебен спор“, бяха изпробвани десетки млади дами, които водиха по седмица заедно с титулярите, но дали някоя от тях е сред избраните, предстои да разберем. Новото попълнение в лицето на Лора се присъедини към емблематичната водеща и панелистите Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов, Дарин Ангелов и Георги Блажев, припомня Hotnews.bg.

Основната водеща на "На кафе" Гала постави телевизионен рекорд, защото вече е 23 сезона на екран и е водила 5 000 предавания.