Три години по-голямата й сестра Тифани, която от години живее в София и е студентка, чака първото си дете от футболиста от "Марек" Ники Ганчев. Двамата влюбени организираха много модерното напоследък парти за обявяване пола на бебето, от което стана ясно, че ще стават родители на момиче. Крисия пък е на седмото небе от щастие и чака с нетърпение да стане леля. Бъдещата майка и изпълнителката имат още една сестра, припомня Hotnews.bg.

Марина е изтърсакът на фамилията и едва на 11 години. Трите момичета преживяха ужасен удар, след като изненадващо загубиха баща си Марин Тодоров, който получи инфаркт на 53 години след разправия със съдия-изпълнител и така Крисия остана сирак преди да навърши 18 години. Семейството е много задружно и голяма опора за Крисия,която е връхлетяна твърде рано от славата. Едва на 9 години тя става разпознаваема за цяла България благодарение на участието си в „Шоуто на Слави Трифонов“, с когото твърди, че е в добри отношения и до днес. Раздялата им обаче остана недоизказана, защото малката певица просто спря да се появява в предаването на Дългия без обяснение и от двете страни. Днес детето-чудо е категорично:

„Прецених, че е време да се развивам сама. Да работя за себе си и да си направя собствен екип.Запазихме отличните си отношения със Слави“. Попада при шоумена случайно и без амбиции.“ Приятелки на мама и сестра ми видяха, че "Шоуто на Слави" търси партньор на господин Андреев, те знаеха, че пея и решиха да ме пуснат на шега. Бях напълно спокойна, защото нямах амбиции, просто трябваше да удовлетворя желанието на другите и после да се прибера вкъщи. Не смятах, че това е важно. Но когато изведнъж станах популярна, наистина се притесних . И все още е така, въпреки че свиквам“, доверява невръстната звезда.

Тя прави фурор и при участието си на детската Евровизия, с лекота печели симпатии и награди, но животът й не само песен най-вече заради проблемите на баща й в последните години. Той уби пешеходец в шуменското село Струйно. 60-годишният мъж стоял на тротоара, когато бил забърсан фатално от мерцедеса на бащата на Крисия, който вместо да спре и да помогне, побързал да избяга. Очевидци на трагедията веднага алармирали на 112 и мъжът бил спрян от полицейска патрулка и задържан за 24 часа. Било образувано досъдебно производство, но след това обвинение на Марин не бе повдигнато. Бизнесът му обаче търпи сериозни загуби не само заради случката, но и заради ковида и необмислени инвестиции.

Марин затворил за постоянно хотелския си комплекс „Тифани“ в Разград, имал проблеми и с фирмите си от сферата на селското стопанство. В ремонта и обзавеждането на „Тифани“ били налети хиляди левове, които не се изплатили, въпреки басейна, луксозните стаи и мраморите във фоайето. Марин преживявал краха на бизнеса си без да се оплаква, но явно стресът му дошъл твърде много.