Да слуша песента поиска сърбинът. „Диджей, събуди се. Не си пускал днес „Луда по тебе“. Хайде, братко, само веднъж, за 20 секунди, за 10 секунди. Хайде, хайде. Подготвях се за тази песен три дни, не може да я нямаш. Може пък да се получи по-добре с публиката“, провикна се Джокович към ди джей Мартен, който отговаряше за музикалното забавления на мача. Той обаче предварително бе обявил, че няма да пуска чалга и ще заложи на фънк музика.

"Ние, които се занимаваме с музика, сме големи фенове на фънка. Това не е просто стил музика, а пулсация, която можем да намерим и в рокендрола, и в соул музиката, и в диското“, обясни Роберто пред Радио София.

След като разбра, че диджеят няма да пусне в залата "Луда по тебе", сърбинът я запя заедно с публиката. по-късно я чу и от Камелия в столичен клуб. "Отрежете му хонорара, щом не си върши работата, за която сте го наели. То бива селяндурщина, бива интелектуален провинциализъм, ама чак такава простотия не бива. Всяка жаба да знае гьола!", коментира юристът Борислав Цеков, който е против решението на бившия водещ на "Гласът на България".

Точно на обратното мнение е синът на Маги Халваджиян Бебо: "Сръбският антиваксър пак бил проявил простащина. Поздравления за Marten Roberto, че не е пуснал мазната чалга, която балканеца е поръчал. Трябваше и микрофона да му спре." "Марто живее с тениса от дете.Но не живее с чалгата и не е длъжен да я има в плейлистата си. И това няма нужда да е някаква поза, снобизъм или бойкот на световна тенис звезда.Има ситуации, в които “на ти тия пидисе льеа, пусни един поздрав за кума и компанията, оная на Цеца бавната” просто не е изпълнимо.Джокович е в правото си да я поиска, Мартен - в неговото си да я няма или да не желае да я цъкне набързо от ютуба", защити го и Георги Харизанов.