Танцьорката Джулияна свали последната гривна от китката си, даде я на управителя на нощен клуб Кирил, който страда от хазартна зависимост и го спаси от изгонване. След като драматично се раздели с живота си в играта, тя първа напусна риалитито на Филипините по своя воля. Джулияна реши, че Кирил е по-силен от нея и заслужава повече от нея да продължи напред. Добрината й шокира участника и той се разплака.

„Букет от емоции ме обля, не мога да го опиша чувството“, каза мускулестият мъж, който до последно трепереше, че ще си отиде в къщи.

Под напора на емоциите той обеща занапред да играе за двама и да смачка опонентите си на Острова. Останалите с по една гривна Джулияна и Кирил се озоваха в тежка ситуация, след като загубиха първата игра за оцеляване в конкуренция с предприемача Ивайло. Притежателят на Златната гривна Виктор Гогов трябваше да реши кой от двамата да елиминира. Бившият полицай посочи Кирил, за да премахне от пътя си силен играч, но уж непредвидимата Джулияна съсипа стратегията му. Всъщност става дума за решение на продуцентите, които оставиха Кирил, за да поддържат любовния триъгълник със студента по медицина Берке и апетитната Биляна, за който Hotnews.bg първи писа.