Това е много труден период през, който преминава изпълнителката на All I Want for Christman Is You. Бившият съпруг на звездата Ник Кенън, с когото се грижат за 13-годишните си близнаци Марокан и Монро, разказа пред Page Six как суперзвездата получава подкрепа.

"Прави всичко, на което е способна предвид обстоятелствата”, обясни 43-годишният водещ. „Но като семейство ние просто трябва да сме там, за да се подкрепяме и да показваме любов.“ А двете й деца вече се пораснали. „Марая си прекарва страхотно с децата. Това е най-важното нещо на света за нея и е страхотно да видя как те подкрепят толкова много майка си“, казва Ник Кенън.

Марая Кери търси утеха и в работата. Скоро на певицата й предстои ново турне и участия в Бразилия и Китай. Наскоро тя даде на феновете си актуална информация от репетициите. „Върнах се на работа. Бяха тежки тези няколко седмици, но наистина оценявам любовта и подкрепата на всички и нямам търпение да видя моите фенове“, написа звездата в Instagram, както и показва как репетира хита си It's Like That. Надяваме се, че работата и времето с децата ще дадат на Марая Кери подкрепата, от която се нуждае, за да се справи със загубата на своите близки.