Това е хонорар, който е непостижим не само за младата майка, която изненадващо миналата година се сдоби с наследник и заради него ограничи участията си. Самата певица по-късно сподели, че би пяла и без пари за бившия №1 в света, но явно не се е стигнало до там и за щедрия хонорар могат да й завиждат всички изпълнители у нас. Купонът продължи до 5 часа сутринта, така че може да се каже, че Камелия напълно е оправдала спечелените пари, тъй като цяла вечер забавляваше специалните гости, пишат още от "Курир".

У нас най-голям хонорар взима Галена. Смядовката пее по час срещу внушителните 12 000 лева, Софи и Меди пък не се съгласяват за участие срещу по-малко от 10 бона. От колегите им единствено Азис може да се похвали с по-висока тарифа, припомня Hotnews.bg. Преслава също се пазари за 12 бона, но се случва да намали цената. Емануела също пробвала да вдигне цената покрай участието си в "Денсинг старс", но сега веднага скланя и на 10 хилки. Важно уточнение е, че при постигната договореност за наемане на изпълнител се изисква 50% авансово плащане.

По-важното при Камелия от огромния хонорар е, че тя отново е в центъра на събитията и дори даде интервю за предаването "120 минути". За покана при Светльо Иванов не могат да мечтаят повечето фолкаджии, припомня Hotnews.bg=