Премиерата на дългоочакваното магическо шоу с участието на четиримата най-добри илюзионисти в света остави публиката в пълен възторг, предизвиквайки широк обществен интерес и възхищение. Европейското турне на C’est La Magie стартира през изминалия уикенд в Атина, а присъстващите го обявиха за едно от най-завладяващите и незабравими събития на годината.

Илюзионистите - Дарси Оук, Джеймс Мор, Енцо Уейн и Ю Хо-Джин, направиха 7 изключителни представления пред повече от 20 000 зрители в гръцката столица, разширявайки границите на човешкото въображение с редица изумителни трикове и майсторство, оставяйки публиката в захлас през цялото време.

Реакциите на присъстващите бяха смайващи.„Това беше отвъд всичко, което можехме да си представим. Те поставиха нов стандарт за това, което магията може да постигне“, сподели фен на магическите представления, който присъстваше на премиерата.

Шоуто се превърна в тренд в медиите и социалните мрежи само часове след премиерата си, а журналисти, фенове, инфлуенсъри, известни личности и дори скептици споделиха своето удивление, публикувайки информация, клипове и снимки, запечатали магическите моменти. Събитието беше посетено от кмета на Атина – Георгиос Брулиас, и отразено във всички национални медии в Гърция.

„Да гледаш представлението на живо за нас беше нещо извънредно. Тези илюзионисти с право са обявени за най-добрите в света – това, което направиха тази вечер, беше истинска магия във всеки смисъл на думата“, „Не можеш да го преразкажеш с думи, нужно е сам да го видиш с очите си“ са само част от коментарите.

За предстоящите нови дати и представления в Европа ще се присъедини португалецът Луис Де Матос. Белград е следващият град, който ще приветства 5-мата илюзионисти между 27 и 29 септември. Третата спирка е София в периода между 4 и 6 октомври.

Билетите за C’est la Magie са на разположение онлайн на www.clmagie.bg и в касите на Easy Pay в цялата страна. Напомняме и за двете нови представления от 12:00 часа на 5 и 6 октомври, за които билетите също са на изчерпване.