Брюнетката, която е най-добрата приятелка на Ива Софиянска върти любов със сина на Илиян Михов-Баровеца, който носи артистичния псевдоним Сенто. Сенто и Мая са заедно от половин година. Мая има син и дъщеря, които са от бившия й мъж, с когото са разделени от януари миналата година. Всъщност Ива запознава приятелката си с отрочето на Баровеца. Преди години, докато тя още се изявяваше в Нова телевизия Ива прави интервю сс Сенто и оттогава двамата се засичат по светски купони. На един такъв тя представя един на друг днешните влюбени, които не се крият, видя Hotnews.bg.

Сенто не харесва пофолка, който направи баща му звезда. Илиян Михов, известен като Баровеца е военен музикант, попфолк звезда и легенда през 90-те години, а после стана учител по музика в столично училище. Сенто също издаде дебютна песен, в клипа към която се снима Алисия. lcl l'e,dtkrs emrpfo дискът определи Мая за човека, който на следващата сутрин трябва избере кои участници ще излязат на арената. Така тя имаше шанса да прекара сама нощта на Острова на избрания, където има легло, навес и доста повече храна.На следващия ден Мая се върна при своите съотборници, които веднага я попитаха „Поне наспа ли се добре?“. А тя им отговори,че не се е наспала, защото при тях ѝ е по-хубаво.

„Искам да пусна Мимо в игра още в началния етап, когато е по-свеж, защото той се храни съвсем малко и губи бързо енергия“, разкри тя тактиката си да пусне в състезание само съотборниците си в преследването на златната гривна. В крайна сметка златната гривна отиде в нейния отбор, на на висока цена, припомня Hotnews.bg.