Синеоката красавица се премести в най-големия американски щат и остави зад гърба си 15 години в Лос Анджелис. Бургазлиева, която от години не се подвизава в границите на родината ни, съобщи новината първо в социалните медии.

„Може ли да познаете в кой щат се местим да живеем? Ще ви дам жокер - по-голям е от Европа и можете да издоите чужда крава“, а последователите й почти веднага разпознаха, че става дума за Тексас и й пожелаха успех в новия път.

Малко преди това Теди сподели с тях вълнуващо видео, в което беше събрала едни от най-хубавите си моменти от живота в ЛА: „Напускам моята първа любов - Калифорния. Преди 15 години аз наистина се влюбих в това място. Музиката, културата и най- цветните залези, които някога съм виждала. Театрите, филмите, вибрациите на Оскарите, кафенетата. Все още се наслаждавам на първата ми работа в търговски център на Алеята на славата. Сърцето ми бие по друг начин след живота ми в Калифорния. Ще ми липсва завинаги трафикът с моя „Меркюри“ от 1986. Срещнах любовта на живота си в ЕЛ ЕЙ и потънах в неговите хипнотично сини очи в малък френски ресторант на Сънсет булевард. Ще ми липсват срещите на Венис Бийч. Колегите ми и клиентите от Бевърли Хилс. Все още пазя спомените от съквартирантите ми, да готвим заедно, почивките ни. Сега е време да избера това, което е по-добро за семейството и децата ми. Напускаме Калифорния с носталгия, но с вълнение за едно още по-добро бъдеще", многословно сподели красавицата.

В свое интервю преди време тя споделя, че е била направо зашеметена, когато за първи път кацнала на летището в Лос Анджелис заради палмите, яркосиньото небе, усмихнатите хора, говорещи различи езици. Това, което й допаднало най-много, е, че в Америка имаш свободата да бъдеш себе си, без значение откъде идваш и в какви рамки си живял досега.

Теди напуска България преди 15 години, отивайки да търси щастие зад Океана, след като се развежда с Александър Младенов - големия син на футболния треньор Стойчо Младенов. Тя успява да се реализира в САЩ, като само 2 години след пристигането си в Страната на неограничените възможности казва „да“ на бившия автомобилен състезател Симеон Иванов. През 2018 на бял свят се раждат близнаците им Ема и Раян. В последните години Бургазлиева работи като инвестиционен консултант в Бевърли Хилс.