След като организаторите отнеха титлата ѝ, чаровната варненка с украински корени реши да се посвети на новото си приключение – кариера в гримирането според информация на Варна24.

Припомняме, че организаторите на конкурса решиха, че титлата ѝ трябва да бъде отнета, обявявайки, че красавицата не е спазила осем ключови условия от договора, които водят до автоматично прекратяване на ангажиментите ѝ.

В резултат на това короната на най-красивата българка бе предадена в ръцете на нейната първа подгласничка - Илияна Борисова. Сега, след бурята, която препречи пътя на Кравец към короната на красотата, младата брюнетка реши да се изяви в нова светлина - гримьорство.

Решението ѝ идва още след скандала с организаторите на конкурса, който я оставя без предварително планирани ангажименти. С желание да реализира една от мечтите си, Елизабет се записва на курсове за грим и дори започва да води специални семинари за макиаж.

Сега, месеци по-късно, тя отваря свой собствен салон в Пловдив, в който ще приложи новите си умения и ще вдъхновява другите с таланта си.

Красавицата с нетърпение очаква новите лица, които ще минат през ръцете ѝ, готова да трансформира не само външния вид на клиентите си, но и да остави следа в сърцата им.