Тази неделя точно в 20:00 ч. по bTV силата на семейството ще бъде издигната на пиедестал, приятелството - в култ, а треньорите, шегувайки се ще си „разпределят ролите“ в своето второ семейство – това на „Гласът на България“. Успешни финалисти от минали сезони ще ударят приятелско рамо на някои от новите кандидати за слава. Сред тях е Димитрина Германова, която стигна до почетното второ място в сезон 10, а тази година е в шоуто, за да подкрепи своята пееща половинка.

Симпатичен таксиметров шофьор-оперен певец ще стъпи в предаването след 5-годишни опити да стигне до него, а пристигайки тук, той ще си „намери“ четвърта внучка в лицето на DARA. В неделния епизод треньорите ще чуят може би най-добре пеещият горски стражар в страната, а млада и смела участничка ще се представи за българската Хана Монтана. Голям фен на Азис ще се престраши да стъпи на голямата сцена на „Гласът на България“, а уличен музикант, обиколил цяла Европа, ще изпита „съвсем лека паника“, идвайки в шоуто.

Без никаква паника, а с много смях и неочаквани емоции „блок бутоните“ в ръцете на треньорите и тази неделя ще объркат сметките и най-вече развоя на събитията в шоуто. А при едно от натисканията му Мария ще възкликне искрено и емоционално - „Как можа да се намесиш в съдбата!“. Забавните моменти ще се редуват с бясно темпо с изключителни емоционални истории в неделния епизод. Една от тях ще е с главен герой младо момиче със силен характер, което след изпълнението си ще просълзи не само треньорите, но и всички в залата и пред екраните.