Още тогава се носеха слухове, че едва ли фолкаджията е биологичен родител на момичето, но самия той така и не разкри истината и така до ден днешен, когато майката на порасналата Рая проговори.

"Станахме приятели, защото разбрах, че е гей, криеше от майка си, че е обратен, разкрива Галина и по този начин сякаш с половин уста пояснява, че между тях няма как да е имало сексуален контакт.

Бившата барманка, която през далечната 2007-а стана майка, излезе от "зоната на здрача" и сподели пред "България Днес", че двамата с попфолк фурията "вече са като брат и сестра". Галя уточни още, че дъщеря й Рая няма да е абитуриентка догодина, а през 2026-а, когато навършва 19 години.

Независимо кой е бащата, костинбродският славей не жали пари за образованието на момичето, нито за луксозната му издръжка. Рая учи в престижно частно училище в София и според нейни съученици се отличавала с красота и артистизъм. "С Галя живеем от 25 години. И сме се били, и сме се карали, и сме страдали, и сме плакали", разказвал е певеца за отношенията си с най-добрата му приятелка.