Брюнетката е официалното гадже на изпълнителя към момента, в който той полетя от шестия етаж на затворен комплекс в София. Трагедията стана точно днес през 2021 година, напомня Hotnews.bg. Семейството му запази мълчание за случая, но полицията бе категорична, че той сам е скочил под въздействието на опиати. "Чували ли сте за тези любови, които си толкова силни, че когато погледнеш в очите на човека виждаш своята душа? За онези любови, в които плачеш от радост гледайки ги в очите и докосвайки им лицето? За онези любови, с които нямаш нужда от никого и нищо … Там, където времето с тях спира!

Толкова силни любови, че дори и смъртта не може да спре любовта ви ???? Имах такава любов, изпитах, но смъртта ни раздели! Пазете, обичайте, радвайте се един на друг, защото днес си тук, утре те няма. Болезненият ми опит ме научи да се радвам на всичко, което имам, но загубих най-ценното и мило нещо в моят живот, нещото, което обичам най-много на този свят. Денко, това си ти …Три години без теб, без моят свят, без моето всичко ….. Не мога и не искам да повярвам ,че повече няма да те видя, че само в сънят ми ще те срещам ….

Бях дете, когато ме остави в мрака, чакам до края, ще те чакам и моля се да кажеш - Сънуваш, аз съм жив ….. Обичам те така, както никой и нищо не обичам на този свят! Обичам те така, както никога повече няма да мога да обичам … Моля те, ела си, моля те,върни се и ме съживи ,моля те … Не мога и не искам без теб …Обичам те до края и след това ….Почивай в мир любов моя …. ОБИЧАМ ТЕ …", сподели Алекса.