След като Ангел и Дорина спечелиха “Денсинг Старс” и публично обявиха връзката си, се заговори, че Мойсей вече се е отказал от Ангел и общата им музикална кариера е пред разпад.

Според запознати Мойсей ревнувал от Дорина и я обвинявал за отчуждението между двамата изпълнители.

Изглежда дуетът наистина няма да го бъде. Мойсей се е отдал на правене на музика с друг. Новата му дуетна половинка е Павел, който участва в парчето “Знаеш ли кой видях”.

Напоследък Мойсей публикува в социалната мрежа разни неща, над които работи с Павел и съвсем забрави за Ангел, пишат от kliuki.net

Според запознати има и още една причина за разпадането на дуото. Мойсей много се дразнел на Ангел, който започнал да се взема много на сериозно и отказвал автографи и снимки с феновете.

Явно промяната в Ангел е довела до решението на Мойсей, който много сериозно работи, за да напредне в музикалната си кариера.

Ангел обаче бил на другия полюс. Той предпочитал да прекарва време с Дорина и захвърлил работата. Ангел до такава степен бил заслепен от любов, че дори забравил верния си приятел и рядко се сещал за Мойсей, на който му писна да бъде втора цигулка и набързо намери заместник на Ангел.