Вместо да се съюзят срещу новите Съквартиранти, старите семейства в Къщата на Big Brother Family започнаха борба за надмощие.

Двамата неформални лидери – Христо Трифонов и Анжелика Петрова, успяха да си спретнат скандал, след който порно актрисата за пореден път изпадна в истерия.

Ябълката на раздора се оказаха дрехите, които Големия брат раздаде на Брадърите за новата им мисия „Сърдити старчета”. Повечето Съквартиранти приеха ролята и костюмите си с чувство за хумор, но не и Трифонови. Гневът им се насочи веднага към Анжелика, която получи най-атрактивния пенсионерски екип.

„Патриархалният съпруг” Христо заяви, че се подразнил от неравностойното разпределение на дрехите и обвини Анжелика, че има връзка с Big Brother, благодарение на която е получила най-хубавите одежди. Изнервената до краен предел брюнетка не издържа и избухна в сълзи, като през цялото време не спираше да крещи и нарежда.

„Аз виновна ли съм, че такива дрехи ми дадоха? Изядоха ме за тия дрехи, просто не ми издържат нерви. Най-малко очаквах от старите срещу мен да се обърнат. Защото лицемери всички, защото аз рускиня, аз не една от вас”, викаше с пълно гърло Анжелика, без и за секунда да се вслуша в думите на мъжа си Радо, който се опитваше да я успокои.

Качанови, Чипеви и Кузмови пък изпаднаха в недоумение от реакцията на порно актрисата към провокацията на Христо. „Не мога да разбера сега защо реве”, сви рамене Ели, след като напразно се опита да поговори с Анжелика. „Като дойде, я гушни”, посъветва я Корнелия. „А, то не може да се приближиш към нея, няма как да стане”, обясни й пловдивчанката.

източник: bliasak.bg