Въпреки че миналата седмица бе заснет на отриване на фолк клуб, Мишо за пореден път показа, че не одобрява музиката на народа.

Шамара е против дуетите с чалга изпълнители. Не на същото мнение са много от колегите му в бранша, които в търсене на пари и популярност записват песни с представители на фолка.

Някои от тях са Устата, Румънеца и Енчев и Играта. Биг Ша стигна и по-далеч като каза, че чалгата е превърнала хората в дебили.

Тя била виновна за комерсиализирането на музиката. Шамара чистосърдечно си призна, че не се кефел да вижда по телевизията дебел, брадясал мъж на токчета, който танцува кючек.

Въпреки че смятаза приятен човек, Мишо не можел да си криви душата и отсече, че недолюбва музикалните трели на костинбродския славей.

Той заяви, че поп-фолка е промил съзнанието на българина и чалгарите правели всичко за пари. Михайлов сравни очите им с ротативки.

За себе си рапърът каза, че е достигнал личният си връх в кариерата.

Той не мисли, че може да постигне повече в родината си и мисли да записва предимно дуети с чуждестранни изпълнители. Американската звезда Redman искал да направят общ проект и Шамара би вложил усилията си в тази насока.

Децата му го придружиха при „Съпругите“, съобщават от kliuki.bg

Малките Мишо и Анита бяха запитани дали искат още братчета и сестрички, но децата показаха практичност и признаха, че повече искат братовчеди.
Като баща, Шамара се показа като стандартен български родител.

Той два пъти бил шамаросвал синчето си, защото не го слуша. Обикновено разрешавал споровете затова кой да седне на компютъра.