След няколко дни Мис Плеймейт 2011 Меги Колева заминава за половин година в Тайланд.

Там 18-годишната ученичка ще снима за клиенти на агенция „Елит Модел Тайланд”, която в екзотичното кралство е представител на световната „Елит Модел Мениджмънт”.

Преговорите по подписването на договора за рекламните изяви на хубавицата зад граница са продължили повече от месец.

През това време тя хапвала сладкиши и висококалорични храни, за да увеличи фините си мерки до предпочитаните за източния пазар стандарти, съобщиха от „Визаж”.

Меги ще се завърне в България за абитуриентския си бал, а после пак се кани да отпраши към екзотични кътчета на планетата. Разпитахме я за пътуването, за любимите хора, които оставя тук, за истината за най-горещите клюки около нея.

- Меги, какво ще носиш в Тайланд? Не те ли притеснява фактът, че отиваш сама на другия край на света?


- По-скоро усещам тръпка. От една страна, ме е страх, от друга - нямам търпение да тръгна. Вече имам виза за Тайланд, имам самолетен билет и заминавам на 14 ноември. Още не съм си оправила багажа, но започвам. Най-важното, което ще взема, са подаръци от моите приятели, за да си спомням за тях. Това са разни сладки играчки - мечета. Вземам си и лаптопа. Чувствам се много странно. Като научих колко скоро отлитам, започнаха да ми пърхат пеперуди в корема. Заминавам за половин години, но пък съм ангажирана от една от най-добрите модни агенции в света „Елит модел”, което е голяма чест. Хубавото е, че те имат клонове навсякъде по-света. Доколкото знам, ангажиментите ми ще са свързани с реклами на бельо, малки участия във филмови роли. Определено ще ми бъде интересно, но все още не знам какви са сюжетите.

- Ще ти понесе ли храната там?

- Доколкото разбрах, храната там е доста пикантна и с нея трудно се свиква. Добрата новина за мен е, че имат и суши, а то никога не може да ми омръзне. Ако и сушито им е люто обаче, ще се върна много слабичка.

- Наскоро пусна във „Фейсбук” снимки от Милано. С приятеля си ли ходи там? С него се разделихте, но после май пак се събрахте...


- Не, нямам си приятел в момента. С него наистина се разделихме, но си оставаме близки. Разходихме се с няколко приятелки до Милано и си починах добре. Ние сме една изцяло манекенска група - 20 момичета, и движим заедно.

- Защо скъса с приятеля си, за когото немного отдавна беше категорична, че нищо не може да ви раздели?

- Нещата в живота се променят. Ние продължаваме да имаме чувства един към друг, близки сме, свързват ни много хубави моменти. Просто гледаме в различни посоки в момента. Моята цел е да работя, да се развивам, да пътувам. Това е, което искам. Няма как да поддържам сериозна връзка с тези чести мои пътувания в чужбина.

Нещото, което най-силно съм искала винаги, е да обиколя целия свят, да видя всяка страна. Аз съм на 18 години, отдава ми се тази възможност, сега е времето да го направя, да работя много в моята сфера.

- Кои места искаш да видиш?

- Авантюристка съм и ми харесва идеята да отида сама на екзотично място, където не познавам никого. Това, което искам, е от всяко едно кътче на света да имам спомени и история. Сега ми се ходи в Тайланд. После ще отида в Индия, Дубай, Шанхай... За там още нямам ангажименти, но в момента, в който се върна от Тайланд, ще замина някъде другаде.

- Ти си много активна във „Фейсбук”. Харесва ли ти да споделяш живота си в социалната мрежа?

- Да, харесва ми много да споделям хубавите моменти, най-вече когато съм в компанията на любимите си хора, харесва ми това да е отбелязано. Снимките са единственото нещо, което остава вечно, което може да ти напомня за хубавите моменти. Затова ми е приятно да запечатвам всеки един такъв. Снимам и аз, снимат и приятелите ми.

- Има ли нов любим човек в живота ти? Опита ли се някой да те откаже от това пътуване?

- Няма нов мъж, имам предвид приятелките си. На всички им е ясно, че когато аз реша да направя нещо, го правя. Никой не може да ме спре. Много съм вироглава.

- Често се снимате заедно с приятелки, гушкате се. Не се ли притесняваш, че отново ще се възроди клюката, че си падаш по жени?

- Не мога да спра хората да говорят каквото си искат. За себе си знам, че си падам само по мъже, и то по истински мъже.

Източник: в. "Монитор"