Изпълнителят Венци Венц (Венцислав Чанов), познат на феновете от дуото Павел и Венци Венц, се ожени тайно за старата си любов - красавицата Мая. Той запази мълчание пред медиите за щастливото събитие, но се похвали в личния си профил в инстаграм с няколко кратки видеосторита. От тях се вижда, че противно на очакванията за нетрадиционно събитие, от страна на 33 годишния Венци, е точно обратното.

Булката е с класическа сват6ена бяла рокля с красива украса на главата, а сватбеният й воал е закачен на малката главичка на дъщеричката на Венци. Самият той също е в костюм, а прическата му е на плитки, които е вързал. От видеата става ясно, че куполът е в разгара си, а гости и младоженци се забавляват на пълни обороти. През март Венци и Мая обявиха, че стягат сватба, но не обявиха нито месец, нито дата.

Двамата се познават повече от 10 години, били са гаджета, но животът ги разделя, докато внезапно се срещат преди година и си дават втори шанс, който с днешна дата завършва с брак, пише „Телеграф“