Преслава вече е част от най-коментираното риалити шоу "Vip Brother 3". 

Три години поред нейното име се спряга като евентуален участник в телевизионното предаване на Нико Тупарев. Звездата на телевизия "Планета" се появи повече от очарователна в студиото на Ники Кънчев, за да прекрачи прага на най-известната къща в България.

Статусът на Преслава обаче й позволява доста свобода в златната клетка на "Vip Brother 3". Както писахме вече, певицата ще бъде гост-звезда в шоуто от 29 април до 6 май. През това време обаче, тя ще излиза доста често от Къщата.

Певицата вече има предварително уговорени музикални участия за цели три дати. Днес Преслава си тръгва от шоуто, за да пътува до Варна, където има концерт в известна дискотека. На 1 май тя ще гостува в заведение в Студентски град, а на 3 май е ангажирана в родния Добрич. Сигурен източник потвърди информацията ни, че Преслава до последно е била на свобода. По регламент всеки участник в социалния експеримент трябва да бъде изолиран от света за няколко дни.

Преслава обаче се е възползвала от своите привилегии и не е пожелала да прекара няколко дни сама в хотел "EXPO". Последният човек, с когото е разговаряла певицата преди да се появи в студиото на Ники Кънчев, е нейната сестра Ивелина Колева. Тя е подкрепила по-малката си сестра и й вдъхнала кураж за последно.

По информация на Svetsko.com, Преслава се е допитала и до своя добър приятел Милко Калайджиев за малките трикове, с които може да си помогне в Къщата. Най-щастлив от появата на хитовата изпълнителка в шоуто е Малък Тошко, който лакомо се усмихна с репликата "Много сцени ще има", а красавицата не му остана длъжна и го парира с директния въпрос ... "Аз ли ще съм новата ти, или е само слух...? ".

Ицо Хазарта обаче изпревари Тошко и се запозна с Преслава преди него. Той й показа мъжката спалня и по-специално неговото легло. Последва предложение за "тройка" с него и Софи и разходка до женската спалня. Софи директно подкани колежката си с репликата - "Ела да ти покажа женската спалня, докато дойде Тошко", но Преслава бе категорична "Е, аз исках при мъжете, ама нищо."