Овен - Починете си от активната дейност и се отдайте на анализа на събитията. Ако оцените правилно собствените си успехи и неудачи в последно време, то не е изключено да промените отношението си към тях.

Телец - Благоприятен ден за занимания, които не изискват висока концентрация. Трудно ще ви бъде да се съсредоточите само върху едно нещо и то по-продължително време. Ще ви трябва въображение и вдъхновение, за да постигнете успех.

Близнаци - Ако ще прекарате дълго време навън, обличайте се добре, тъй като вероятността от настинка сега е много голяма. Препоръчва се да не се преуморявате и да не насилвате организма си.

Рак - Днес ще бъдете много дейни, решителни и енергични. Ще ви върви и в делата, и в любовта. Възползвайте се от това. Изкажете желанията си - практически сега трудно ще може някой да ви откаже. Само бъдете разумни в исканията си.

Лъв - Увеличава се желанието ви за публичност, за социален живот и привличане на вниманието към себе си. Бъдете внимателни, защото именно това може да стане повод за неприятности.

Дева - В този ден няма да имате сериозни затруднения, но вечерта ще се почувствате недоволни от нещо. Въобще през целия ден е възможно да изпитвате безпричинна тъга или меланхолия. Не налагайте излишни искания към околните.

Везни - Много от вас днес ще имат среща, която може да промени, ако не живота ви, то отношението към някои събития и хора. Възможно е да подновите отношенията с човек, с когото преди сте общували или имали връзка.

Скорпион - Днес всичко ще правите с лекота. В семейството ще се повиши авторитета ви и лесно ще можете да наложите мнението си - ще успеете да убедите другите в своята правота, дори непокорните си деца. Все пак не се увличайте в педагогиката.

Стрелец - Може да страдате от неразбирането на околните към вас, да ви измъчват подозрения или съмнения, ако не сте напълно уверени в себе си. Ако нещо се е объркало, за това са виновни другите, не вие.

Козирог - Денят може за вас да се окаже доста забавен и интересен, с привкус на радост от удържаните победи, независимо в коя сфера. Интуицията ви е силна и благодарение на това бързо ще вземате верните решения.

Водолей - Самодисциплината днес се явява важно условие, за да имате успех. Вероятно ще изпитате финансови затруднения, затова помислете кои планирани разходи можете да отложите и кои не. Не е желателно да вземате пари назаем.

Риби - Денят може да се окаже за повечето от вас труден. Ще трябва да признаете, че много от усилията ви са били напразни. Нужно е не само да покажете упоритост и решителност, но и мъдрост и самообладание.