Слави Трифонов е решил да изхвърли Тодор Башиянов от екипа на актьорите си.

Шоуменът е започнал пълна чистка в шоуто си и пръв от него ще си тръгне именно Башиянов, твърди столичен ежедневник. Публична тайна е, че гологлавият водещ никак не долюбва подопечния сии е пълна мистерия как той успя да се задържи цели два сезона в предаването. Трифонов вече е обявил кастинг за нови актьори, след като му се наложи да се раздели и с Виктор Калев. Един от най-добрите комици в България от доста време не се появяваше в ефира, твърдо решен да наблегне на театралното си развитие.

Въпреки това той се е навил да се появява от време на време в Шоуто на Слави като гост-звезда, тъй като парите, които Слави му предлага, не са никак малко.

Освен, че търси нови лица, Трифонов ще заложи и на изцяло нова концепция за шоуто си за новия ТВ сезон. Той смята изцяло да загърби социалната и политическата тематика, която срина рейтинга му до нула и отново да заложи на забавното и хумора, които му донесоха популярност.

Дългия осъзнава, че след свалянето на "Комиците" и "Столичани в повече", в ефира на bTV ще има остра нужда от развлекателни предавания и затова се е заел неговото шоу да попълни тази липса.

Източник: slava.bg, сн.: Шоуто на Слави